Et lett måltid før sykkelturen

Det er som regel ikke lurt å spise seg stappmett på tung mat før man skal trene. Skal du sykle en tur, er det bedre med et lett, sunt og næringsrikt måltid. Wasa knekkebrød er både godt og sunt, og holder deg i gang lenge, uten å tynge i magen.

Knekkebrød som niste

Skal du ta med deg niste på sykkelturen, er Wasa knekkebrød like godt egnet til dette. Legg på favorittpålegget ditt, eller ta med deg smørbart pålegg i matboksen. Mat smaker alltid ekstra godt ute i naturen, og kanskje du til og med finner noen ville urter eller spiselige blomster som du kan legge på toppen. Smøreost eller skivet ost er en klassiker på knekkebrødet, men du kan også variere med ditt favorittpålegg.

Pauser er lov

En matpause på sykkelturen er alltid lov, enten du skal trene eller bare sykle for moro skyld. Ta gjerne med familie og venner på tur. Sykling er en fin måte å utforske nærmiljøet, og stadig flere velger å tilbringe deler av ferien sin på sykkelsetet. Skal du på sykkelferie, er det lurt å trene litt hjemme først, så få i deg et sunt måltid med Wasa knekkebrød, sjekk hva som finnes i nærområdet og dra på oppdagelsesferd. Bor dy nært butikken, kan du også sykle dit. Jo mer du sykler, desto flinkere blir du. Dette er en treningsform som er lite belastende og som får deg i godt humør. Ikke la deg skremme av en regnskur. Når du kommer hjem fra sykkelturen, kan du sjekke mulighetene for en ferietur på sykkelsetet.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *