Få full kontroll over strømforbruket mens du sykler

Sykling er en fantastisk måte å holde seg i form, redusere stress og bidra til miljøet. Men det er også viktig å ha kontroll på hjemmekomforten når man er ute og sykler. Med Futurehome, en smart hjem-løsning fra Tibber, kan du enkelt justere temperaturen og strømforbruket i hjemmet fra din smarttelefon eller nettbrett, uansett hvor du er.

Mange fordeler

Tenk deg å komme hjem etter en lang sykkeltur i varmen, og kunne sette temperaturen til et behagelig nivå før du går inn døren. Eller å kunne slå av lysene og redusere strømforbruket mens du er ute og sykler. Med Futurehome kan du gjøre alt dette og mer, og du kan til og med sette opp automatiske scenarier for å gjøre det enda enklere å spare strøm og penger.

Få full kontroll

I tillegg til å gi deg kontroll over hjemmekomforten, kan Futurehome også hjelpe deg med å holde øye med strømforbruket ditt og gi deg tips om hvordan du kan redusere det ytterligere. Dette er en perfekt måte å være mer bærekraftig på, noe som er viktig for både miljøet og lommeboken.

Oppsummering

Så hvis du ønsker å kombinere sykling med smart hjem-teknologi for å få mest mulig ut av både treningen og hjemmekomforten, bør du definitivt vurdere Futurehome fra Tibber. Med Futurehome kan du få full kontroll på hjemmet ditt, og spare penger på strømregningen samtidig. Det er en smart og bærekraftig løsning for alle som elsker å sykle!

Sykling for alle

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *