Få fart på drømmen

Under pandemien har flere fått øynene opp for nye hobbyer – og mange har valgt å kaste seg på sykkelen for å holde seg i form og utforske nærområdet. En sykkel er både miljøvennlig og en god måte å trene på, og sykling har vært en aktiv sport i mange tiår som stadig øker i popularitet. Men dersom man virkelig ønsker å ta steget ut å bli proff på sykkel og mestre Norges fjell og fjorder på sykkelferie til sommeren, kan det være lurt å investere i en ordentlig god sykkel.

Kvalitet øker intensiteten

Akkurat som med en god motor på bilen, vil du komme deg bedre avgårde med en bil i øvre prisklasse enn en bruktbil som holder på å ramle fra hverandre. Dette gjelder absolutt for sykler også, og det er en grunn til at proffe syklister har proffsykler i stedet for ordinære sykler som egner seg til å cruise rundt i byen med. Med en proffsykkel vil du oppnå optimal stilling på sykkelen, og hjulene vil ha muligheten til å få deg opp i toppfart og holde tempoet oppe. Derimot kommer selvfølgelig proffsykler med en høyere prislapp enn en ordinære sykkel.

Realiser drømmer nå

For å få fart på drømmen din og få råd til en proffsykkel, kan du enkelt ta opp et smålån for å finansiere den. Hvis du søker om et smålån kan du få lån på dagen og dra avgårde på sykkelen på null komma niks. Ofte forblir en drøm nettopp en drøm fordi man ikke har råd til å investere det man ønsker, men det har aldri før vært enklere å ta opp et lite smålån for å realisere hobbyene man dyrker. På den måten kan du sette i gang med proffsykling og betale ned lånet litt etter litt – for litt kan man jo avse hver måned. Det er enklere å be om tilgivelse enn tillatelse, og hvis du setter deg ned å ser gjennom hvor mye du har råd til å spare hver måned, kan det være at tallene går opp i opp. Noen ganger trenger man et lite ekstra dytt – for pengene du kan gi tilbake til proffsykkelen din hver måned har lett for å bli brukt på andre ting dersom du bestemmer deg for å prøve sparingen på egenhånd uten et lån.

Priser på proffsykler

Proffsykler er lettvektige og effektive, og kommer ofte med en høy prislapp. Mange som allerede har en god sparekonto sikter seg gjerne opp i mot 100.000 kroner for en sykkel og diverse utstyr, men ofte kan man klare å komme seg helt ned til 25.000 for en proffsykkel av god kvalitet. Så egentlig alt mellom disse to summene er helt normale priser, og det er jo en liten sum tatt i betraktning av hva man kan bruke den til – og at man også investerer i helsen sin. Så kutt medlemskapet på treningsstudioet og kast deg på sykkelbølgen med et smålån nå!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *