Sykkelmote for kvinner: se stilig ut med fine tights

Nå som coronapandemien har resultert i stengte treningssenter, har mange tatt frem sykkelen for å få litt mosjon. Å drive med sykling som hobbymosjonist er smart, fordi du kan trene samtidig som du bruker sykkelen som fremkomstmiddel. Men hvordan kler du deg på en måte som både er fin og komfortabel nok til sykkelbruk?

Treningstøy trenger ikke se sporty ut

Å ha på seg komfortabelt tøy er alfa og omega når du skal ut på sykkeltur. Men om du har planer etterpå, er det greit å kle seg i noe som også funker i andre settinger. Sjekk ut nettbutikken aimn.no for å finne kjempelekkert treningstøy, som passer til både sykling og kaféturer. Du kan for eksempel gå for en ensfarget ribbestrikket tights i svart, grå eller beige. Kombiner dette med en fin genser, så har du et fint antrekk som er en drøm å sykle i, samtidig som du ser flott ut. Et slikt antrekk trenger ikke ha et sporty preg i det hele tatt, men du kan også gå for en mer urban athleisurestil, ved å slenge på deg en hettegenser og en kul caps.

Når skal du sykle?

Dersom du ikke ser for deg heseblesende treningsøkter på sykkelen, kan du prøve å sykle i hverdagen som erstatning for trikk eller buss. Bor du i en av landets storbyer? Benytt deg av bysykkeltilbudet, som er både billig og praktisk. Gjør det til en vane å sykle overalt, når du skal til jobb eller på forelesning. Bytt ut vesken din med en sekk, og sørg for å ha en tights der, så er du alltid klar for en sykkeltur. I tillegg til tightsen kan det også være lurt å ha en vannflaske med seg, og selvfølgelig en hjelm. Dersom du er forberedt, er det lettere å ta sunne valg, fremfor å falle for fristelsen om å ta trikken. For deg som bor på landet, kan det være vanskeligere å få til mye sykling i hverdagen, på grunn av store avstander. Ta heller en rolig sykkeltur når du kommer hjem, enten bare for treningens skyld, eller for å dra til nærbutikken.

Sørg for å ha nok treningstøy!

Det kan være lurt å flere par tights og noen gode t-skjorter i skapet. Det er så dumt når treningen utgår, kun fordi treningstøyet ikke er rent. Nettbutikken vi linket til ovenfor selger tidløse plagg i god kvalitet, så dette er plagg du kan ha i lang tid, uten å gå lei eller føle at tøyet ser for slitt ut. Dessuten vil de være utrolig komfortable å sykle i!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *