Stump røyken – få bedre sykkelkondis med snus!

Liker du å sykle? Sykling er en kjempefin måte å mosjonere på, og har samtidig har vist seg å ha stor effekt på humør og velbehag rent psykisk. Mange synes også at det er gøyere å sykle enn for eksempel å løpe. Når du føler deg vel yter du også mer. Ta en sykkeltur langs en skogsvei og nyt den friske luften og vakker natur. Når du sykler trener du hele kroppen og vil raskt få en forbedret kondisjon og pust. Mange velger i dag å sykle til og fra jobb eller skole. På den måten får du god mosjon hver eneste dag. Du slipper å vente på buss eller stå i bilkø, du verner om miljøet og sist men ikke minst, er det helt gratis!

Sykling og snus i stedet for tobakk for en forbedret helse

Røyker du mange sigaretter daglig? Da føles nok ikke kondisen helt på topp når du tar deg en sykkeltur. Det verker i lunger og hals, og du har problemer med pusten og å holde tempoet oppe. Hvis du vurderer å trappe ned røykingen for å få mer ut av sykkelturene dine, kan det å heller gå over til snus fra Snuslageret være et godt alternativ for deg.

Snus vs. røyking

Selv om både sigaretter og snus er helseskadelig og det beste selvsagt ville være å ikke bruke noen av delene, er det bevist at snus ikke er på langt nær så helsemessig skadelig som røyk er. Når du røyker skader du jo lungene, noe som ikke er tilfellet med snus. Du har sikkert også hatt røykhoste og det svir i halsen om morgenen. Klærne dine lukter røyk, og hvis kjæresten din er ikke-røyker har du kanskje også der fått enda en grunn til å slutte. Det er jo også mer og mer begrenset hvor man kan røyke etter den nye røykeloven tredde i kraft.

Så, hvis du vurderer å prøve å slutte å røyke, bør du heller prøve med snus som et alternativ. Etter en stund kan du jo også trappe ned med snus også. Dermed vil du få mye mer energi til flotte sykkelturer sammen med familie og venner.

Bestill snus fra Snuslageret på nettet

Snuslageret tilbyr et stort utvalg av den ferskeste og beste snusen på markedet. Her kan du velge mellom mange forskjellige smaker. Hvit snus, porsjonssnus, løssnus og nikotinfri snus, m.fl. Du kan også lage din egen snus. Du får alle varer du bestiller raskt sendt hjem til deg med fri frakt.

Vurder derfor å gå over til snus for en sunnere kropp og mer overskudd i hverdagen – og til lange sykkelturer. Du finner alt du trenger av produkter hos Snuslageret.

Fordeler med sykling

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *