El-sykkel

Vi kan ikke få sagt det nok: Det er viktig å ta vare på klimaet vårt. Hvorfor ikke gjøre det på en lettvint måte – altså, med en el-sykkel? En elektrisk sykkel gir deg store fordeler, og her er noen av dem:

  • Du kommer deg langt, og det fort

En el-sykkel har den egenskapen at det gir deg følelsen av å være lett som en fjær, og nesten sveve bortover veien. Det er ingen myte at el-syklister sykler mer enn vanlige syklister, og det med god grunn. Selv om sykkelen ikke gjør hele jobben for deg, er det en god kombinasjon av lett trening og hjelp fra motoren. Du trenger ikke lenger være bekymret for å komme svett på jobben, og kan nyte lengre avstander uten at du blir helt utslått: til en brøkdel av tiden!

  • Tidsklemma er ikke en klemme lengre

Som småbarnsforelder møter du ofte tidsklemma. Bilkjøring blir for de aller fleste letteste utvei for å få kabalen til å gå opp, men med en el-sykkel kan du avlevere barn i barnehage og på skole før jobben, uten at det skal gå ut over tiden.

  • Frihet til eldre

Selv om aldring ofte kommer med dårlig helse og redusert fysisk aktivitet, er det heldigvis ingen grunn til å sitte helt stille. En el-sykkel er økonomisk riktig for pensjonen, da du sparer mye på vedlikehold, forsikringer og bensin på en bil. I tillegg kommer du deg ut på en helt annen måte, og holder deg i form. En enestående frihet til eldre, med fordeler fra alle kanter.

  • Miljøvennlig

Hver eneste dag reduserer hver eneste el-sykkel ett kilo CO2-utslipp når den erstatter bil- og kollektivtrafikk. Selv om det å reise kollektivt er mer miljøvennlig enn å kjøre bil, er el-sykkel et enda bedre alternativ. Hvis vi sammenligner avtrykket fra produksjon og strømbruk på en buss, vil el-sykkelen utgjøre enda mindre, i tillegg til at den ikke skaper støy i trafikken, forbruker minimalt med areal og er vennlig mot veiene våre.

  • Lommeboka vil juble

Selv om en el-sykkel er en investering, er det en som absolutt er verdt det. Du sparer fort inn pengene du brukte, spesielt dersom du bytter ut bilen med en el-sykkel. Bare tenk på alle årlige utgifter du har med bensin, forsikringer, vedlikehold og bompenger! Dersom du allerede reiser kollektivt, vil det heller ikke ta altfor lang tid før du har spart opp månedskortene du ellers investerte i: i tillegg til at du også holder helsen på topp.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *