Ferie på to hjul

Det er ikke lenge til sommeren er her, og på grunn av den spesielle situasjonen vi befinner oss i, må de aller fleste belage seg på en ferie i hjemlandet. En lengre sykkeltur i ferien passer til enslige, par og familier – og man trenger ikke å være godt trent.

Man kan planlegge korte eller lange økter, og stoppe hvor og når man vil. For at turen skal være vellykket, bør du finne ut hvilke overnattingssteder du vil ta inn på, og klær til alle værforhold. Finn ut hvilke steder du vil besøke, og hvilke områder du vil sykle i. Kysten, med vakre fjorder og fjell, slår aldri feil. Her har man også muligheter til å ta fantastiske feriebilder.

Til ferien pakker man selvsagt et kamera, men du kommer til å bruke mobilkamera mye oftere. Langs veien vil man ta bilder i forbifarten, og da er mobilen lettere å ta frem fra lommen. På en sykkeltur er det enda viktigere enn ellers å beskytte telefonen. Skaff nødvendig beskyttelse til telefoner fra https://www.teknikkdeler.no/, slik ikke feriebilder blir ødelagt av plutselig regn eller fukt. Ikke minst må man huske på ekstradeler til sykkelen.

Sykkelveska bør pakkes så lett som mulig, men i alle tilfeller er det smart å pakke et telt, selv om dette veier noe. Da har man muligheten til å velge helt fritt hvor man vil overnatte, i tilfelle man skulle komme over et nydelig sted hvor man gjerne vil våkne dagen etter.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *