Sommerserien for sykkelentusiaster: Pacific Blue

Husker du nittitallsserien Pacific Blue? Hverken før eller siden har det å sykle sett så kult ut!

Spennende sykkelaction, muskuløse menn og vakre damer

I serien Pacific Blue følger vi sykkelpolitiet i Santa Monica i California. Vi får se actionfylte sykkeljakter hvor politibetjentene både hopper med sykkelen og sykler rett ned stupbratte trapper. Slikt må til når man skal beskytte samfunnet fra farlige mennesker! Serien ble ofte omtalt som «Baywatch on bikes» på grunn av de kjekke og vakre politibetjentene. Mang et pikehjerte smeltet av å se Russ eller TJ, og Monica og Cory var guttas store favoritter. Lurer du på hva skuespilleren bak favorittkarakteren din gjør i dag? Da kan du lese denne artikkelen hos Dagbladet.

En sommerfavoritt blant norske seere

Serien kan kategoriseres som en blanding av både action, krim og selvfølgelig litt romantikk. Både familieliv og romanser dekkes i serien, slik at man som seer får en fin kontrast til de fartsfylte sykkelscenene. Pacific Blue gikk på den amerikanske TV-kanalen USA Network fra 1996-2000. I Norge ble serien sendt på TV 2 hver sommer fra 1997 til 2005. Etter sterkt press fra seere som savnet sommerserien og organiserte seg på Facebook, var sykkelpolitiet tilbake i 2008. Serien ble også sendt i både 2013 og 2020.

Klar for litt deilig sykkelnostalgi?

I disse dager ligger denne nittitallsperlen ute på TV2 Sumo, slik at du kan se den når som helst. Dersom du ikke vil se alle sesongene, kan du sjekke IMDB for å finne ut hvilke episoder som er best likt. Det fine med Pacific Blue er at det som regel blir løst en sak i hver eneste episode. En sjelden gang blir historien strukket over to episoder.

Gjør deg klar for å komme skikkelig i sommermodus! Selv om det neppe er lurt å teste sykkeltriksene i serien, kan det hende du blir inspirert til å sykle litt oftere?

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *